IkZorg

Voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking en een zorgvraag

Deze mensen kunnen bij mij terecht voor 1 op 1 begeleiding.
Vaak zijn zij woonachtig thuis of in een zorginstelling waarbij er lang niet altijd aandacht is voor jouw behoeften of wensen met de dag invulling.
Door mijn jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg (11,5 jaar bij dezelfde instelling) heb ik leren omgaan met verschillende zorg en hulpvragen. Het schakelen tussen kalenderleeftijd en sociale emotionele leeftijd gaat bij mij dan ook vanzelf en vanuit een gelijkwaardig karakter. Het gelijkwaardige vind ik wel echt een kern kwaliteit van mezelf. Waar mensen al gauw met een hoge stem gaan praten, tegen mensen die volwassen zijn, richt ik me op de totale mens. En kijk ik wat er wel kan in plaats van wat er niet kan.

Ik richt me op die mensen die graag eens een uitstapje zouden willen maken, alleen of met een groep waarbij ik alle tijd en ruimte voor jou heb. Voorbeelden:

Je wil een aantal uur meewerken op onze kleine boerderij aan huis met lammetjes, koe, kippen, konijn, cavia’s. Waarbij er ook een mogelijkheid is om mee te werken in de moestuin, op het land, creatieve activiteiten (brood bakken) etc. Kleinschaligheid is erg belangrijk en persoonlijke aandacht voor jouw unieke ontwikkeling! Vervoer is eventueel bespreekbaar.

Je wil een dagje naar je familie, maar zij kunnen dit niet faciliteren. Ik ga met je mee en zorg dat jij weer gezellig naar je familie kan waarbij ik de volledige zorgtaken op me neem.

Je wil een dagje naar het strand, pretpark, bos, shoppen in de stad. Ik regel het vervoer en de volledige psychische en lichamelijke zorg voor jou! Zodat je niet te overprikkeld raakt en voluit kan genieten.

Je wil op vakantie, al dan niet met familie, maar dit komt er nooit van. Ik kan een hele mooie vakantie brochure maken op basis van jouw wensen. De vakantie richt ik zo in dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt, helemaal op maat.

Voor een prijsopgave kun je bij mij terecht. Als ook een kennismakinggesprek via internet. Ik heb een standaard tarief van 40 euro per uur. En een starttarief van 70 euro. Bij afname van meerdere uren zullen we een totaalprijs maken voor alles inclusief.

Kvk: 89061853

BTW-id: NL004689416B29

Copyright © 2023 – 2024, Natuurlijk bij Deborah

Webdesign door Lijn-B